genbrugs vision

Vi har givet os selv en stor udfordring: Vi vil gøre alle vores forretnings processer genbrugs mulige I naturen mens vi fokusere på morgendagens interiør. Vi håber på den måde at udnytte alle vores råmaterialer, materialer og menneskelige talenter og kreativitet.

Vi har udviklet vores Stylepads og tilsvarende funktioner med genbrug I mente på grund af arven til naturen. Vores stylepads giver et maksimum af flexibiltet for at kunne genbruges. Selve ophængningssystemet er bæredygtigt og en del af vores genbrugs politik.

Vores affald returnerer vi til et firma, Berber, et stolt firma som adskiller alt vores affald og dermed gør genbrug mulig. Firmaet er også kendt for at ansætte personer som er dårligt stillede på forskellige områder og derfor har svært ved at få arbejde andetsteds,  

Vi har også  identificeret vores CO2 footprint og laver hele tiden research for at producere og genbruge vores materialer endnu bedre. Dette gør vi hånd i hånd med leverandører og andre partnere som kan støtte op om vores genbrugs politik.