Design support

Det er hurtigt at designe en Dock Four væg. Konfigurateren  muliggør at designeren hurtigt kan færdiggøre et design I Dock Fours 3D værktøjs bibliotek. Dette værktøj gør det ekstremt hurtigt og nemt at anvende et design.

Vores online 3D bibliotek er et burger venligt værktøj. Indeholdende eksempler af vægge sammenholdt med en masse forskellige formål, er dette værktøj åbent 24/7.

Eksemplerne kan loades direkte ind i et projekt eller design.

Det er også nemt at ændre størrelse, farve og funktioner efter ønske. Dette gør Dock Four til et hurtigt, nemt og brugervenligt koncept i design fasen.

Kunder er altid velkommen for at fået oplæg af vores designere hos Dock Four.

Vi har et team af indretnings designere som altid er klar til at hjælpe med at designe din væg. Hvis du ønsker denne hjælp bedes du venligst kontakte: stilling@dockfour.dk , vi står til din rådighed.

Lige meget om du har købt, lejet eller leaset et Dock Four product er vores kunder altid velkommen til at optimere til en vedligeholdelse Som en mulighed kan du også på kontoret udskifte en enkelt Stylepad med månedens budskab i firmaet , en bestemt begivenhed eller et mål i har sat jer for .